Φιλοξενία Drupal Ιστοσελίδων

Αφιερώσατε αρκετές εβδομάδες στο Drupal site σας, προσέξατε κάθε μικρή λεπτομέρεια και είστε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
Ήρθε επιτέλους η ώρα να το δημοσιεύσετε, να βρεθεί online, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να το προσπελάσει. Ψάχνετε για φιλοξενία Drupal χρησιμοποιώντας όλα τα keywords που μπορείτε να σκεφτείτε: website hosting, drupal hosting, φιλοξενία ιστοσελίδων. Τα αποτελέσματα είναι είτε πολύ ακριβά (Acquia, Pantheon, Omega8) είτε ακατάλληλα για εσάς, επειδή δεν είναι συμβατά με το Drupal.

Στην SRM μαζί με μια ομάδα εξαίρετων system administrators σχεδιάσαμε το ιδανικό shared Drupal hosting περιβάλλον, ενώ πήγαμε την απόδοση στο επόμενο επίπεδο. Είτε χρειάζεστε ένα απλό αλλά ικανό host είτε θέλετε εξυπηρετείτε εκατομμύρια επισκεπτών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Τιμές για φιλοξενία Drupal (hosting)

  Drupal Starter Drupal Business Drupal Pro Drupal VPS & Dedicated
cPanel check check check κατόπιν συνεννόησης
Χώρος δίσκου SSD 500mb 1gb 5gb κατόπιν συνεννόησης
Μηνιαίο bandwidth 1gb 5gb 15gb check
SSH προαιρετικό προαιρετικό check check
Drush check check check check
Git check check check κατόπιν συνεννόησης
Daily backup (7 day rotation) check check check check
Cloudflare accelerated check προαιρετικό check check
Addon Domains 0 1 check check
Subdomains 2 check check check
Βάσεις δεδομένων 1 2 check check
Λογαριασμοί email 1 1 10 check
Web mail check check check κατόπιν συνεννόησης
Analytics Tracking check check check check
Υποστήριξη email
ώρες γραφείο
email
ώρες γραφείου
email & τηλέφωνο
ώρες γραφείου
24/7
Κόστος ανά έτος €120 €350 €600 επικοινωνήστε μαζί μου
  παραγγελία παραγγελία παραγγελία  

Οι προαιρετικές υπηρεσίες δεν χρεώνονται εξτρά.
Όλα τα παραπάνω πακέτα είναι απότελεσμα προσεκτικής μελέτης. Αν χρειάζεστε shared hosting με περισσότερο bandwidth ή/και σκληρό δίσκο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.

Drupal shared hosting

Οι περισσότερες Drupal σελίδες δεν χρειάζονται εξειδικευμένο hardware να τις στηρίζει. Ένα απλό shared hosting περιβάλλον είναι περισσότερο από αρκετό για την μεγάλη πλειοψηφία των ιστοσελίδων. Η SRM παρέχει ποιοτικό shared hosting ειδικά σχεδιασμένο για Drupal ιστοσελίδες και εφαρμογές. Αντίθετα με τους περισσότερους shared hosts σας παρέχουμε δυνατότητες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας:

  • SSD δίσκοι για τις βάσεις δεδομένων και τα αρχεία
  • PHP version με δυνατότητα επιλογής (από 5.2 έως 5.5)
  • SSH access
  • Drush με όλες τις δυνατότητες (συμπεριλαμβανομένων των aliases)
  • Git για συνεργατική ανάπτυξη
  • Ruby on Rails
  • SASS and Compass
  • Spam Assasin
  • Cloudflare

Τα επαγγελματικά πακέτα μας παρέχουν απεριόριστα addon domains, subdomains και βάσεις δεδομένων. Τα απλά πακέτα μας σας παρέχουν ένα σταθερό περιβάλλον για hosting και ανάπτυξη.

Drupal VPS και Drupal Dedicated hosting

Θέλετε αν εξυπηρετείτε εκατομμύρια επισκέπτες? Ο παλιός σας webhost δεν τα καταφέρνει? Νιώθετε ότι το shared hosting σας περιορίζει ή απλά θέλετε ό,τι καλύτερο και ταχύτερο? Τότε θέλετε έναν webserver φτιαγμένο ειδικά για εσάς.

Με μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις Drupal υψηλής απόδοσης, μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Ο webserver χτίζεται για εσάς και μόνο. Δεν τον φορτώνουμε με περιττά πράγματα και υπηρεσίες και βελτιστοποιούμε όσα χρειάζεστε για μέγιστη απόδοση.

Φυσικά οι VPS και Dedicated server μας τρέχουν σε SSD δίσκους, αλλά δεν σταματάμε εκεί. Nginx, Percona και Varnish είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σας. Θέλετε εγκατάσταση Drupal για πολλά sites (multisite Drupal)? Το υλοποιούμε με AEgir!

Έχετε ερωτήσεις;

Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε κάτι πιο εξωτικό (cloud, Redis, database replication ή multiserver hosting) σε ότι αφορά Drupal hosting υψηλής απόδοσης, μην διστάζετε να επικοινωνήστε μαζί μου.